Mobil: +36-20-564-4415

Fakultatív programok

Dodo és Blaue Mauritius

egész napos, kedd (ebéddel) és csütörtök (ebéd nélkül)

Port Louis - Központ - Le Caudan Waterfront - Kreol ebéd - Moka - Long Mountain - Botanikus kert - Cukor múzeum

Ez a csodás mauritiusi utazás a főváros, Port Louis látogatásával kezdődik. Fort Adelaide erődjéből gyönyörű kilátás nyílik a városra. Ezután következik a piac, ahol színes trópusi gyümölcsök és zöldségek vannak. Utána következik Port Louis Waterfront, ahol elegáns üzletek vannak és a Blau Penny Múzeum. Az ebéd alatt megismerkednek a kreol konyha remekeivel. Ezután jön a Moka hegy és a Long Mountain. Itt van a botanikus kert, ahol rengeteg ritka növény fellelhető. Egy kellemes séta közöttük pihenteti a testet és a lelket is.

Vad Délnyugat

egész napos, szerda és péntek

Nyugati part - Chamarel (Vízesés és 7 színű föld) - La Rhumerie de Chamarel Black River - Ebéd - Szurdok - Trou aux Cerfs - Eureka

 A gyönyörű Tamarin és a sóbányák mellett kezdődik az út. A 90 m magas vízesés és a 7 színű föld látványát nem szabad kihagyni. Ebéd után megnézheti a Black River csúcsot, a sziget legmagasabb hegyét és a Black Rivers szakadékot. Utána a Trou aux Cerfs vulkánkráter következik, majd egy park, ahol teát szolgálnak fel, majd visszatérés a hotelba.

 A zöld síkság

egész napos, hétfő

Grand Bassin - Teaültetvény - Saint Aubin - Andrea Lodges - La Vanille Reserve des Mascareignes

Látogassa meg a sziget déli részét. A kirándulás Grand Bassin-nal kezdődik, majd eg yteaültetvény látogatásával folytatódik. Utána betekintést nyerhet még egy teamúzeumba és teagyárba is. A teaültetvény után még egy vaniliaüóltetvényt is megismerhet. Egy kellemes étteremben elfogyasztott ebéd után sétálhat a közeli parkban. A nap zárása a Vanille természeti rezervátum, ahol megcsodálhatja a növény és álatvilágot, még krokodilt is láthat.

Mauritius a la car

naponta, egész napos

Béreljen autót és fedezze fel Mauritiust. Egy tapasztalt vezetővel történik a kirándulás, de azt néz meg amit szeretne. 8 órás maga a túra, mialatt a vezető ajánl éttermet is az ebédhez. Késő délután érkezik vissza a hotelba

 Domaine de l'etoile természeti rezervátum

szerda, egész napos

A L'Etoile név csillagot jelent. Ez az egykori privát rezervátum eleinte csak korlátozott számban fogadta a látogatókat. A legjobb lehetőség itt a kirándulásra a quad. A túra 3 órás és gyönyörű kilátást biztosít az egész szigetre. Madarak, kávé- és vanilia ültetvények sokasága. Egy rusztikus de modern Lodge-ban történik az ebéd, majd később visszatérés a szállodába.

 Egyedülálló természeti rezervátum

szombat, félnapos

Pointe Jerome-ban egy rövid hajóút vezet, és ez a terület védett. Az itt lakó állatok között ott van az óriás teknős, dodó madár, hüllők, itt mind szabadon élnek. Itt is van több kilátópont, ahonnan meg lehet csodálni a szigetet. Van eg tengeri park és korallokat is lehet látni a vízben

Coco sziget

szombat, egész napos

 Kis álomsziget, csupán néhány méternyire található a Blue Bay Marin nemzeti parktól. Gyönyörű lagúna, pihenés ami itt rád vár. 

Katamarán hajózás

egész napos, hétfőnként Trou D'eau Douce-ba és csütörtökön valamint szombaton Mahebourghbe

sznorkelnezés is van a programban és az ebéd is finom grillezett tengeri herkenytű. 

Hajóút a delfinekhez

szerda, péntek egész napos

megfigyelheted a delfineket a kirándulás alatt, de úszhatsz és sznorkelnezhetsz is ha kedved van.